Selecteaza limba:
Ajutor


Inregistrare

Cautati un partener? Incepeti cu inregistrarea, alegand unul din pachetele disponibile si a parolei dvs. Aceasta parola va asigura faptul ca sunteti singurul care are acces la profilul dvs.

Nimeni nu va afla adresa dvs. de e-mail sau numarul de telefon
Numai membrii CeRe Rendez-vous va vor vedea profilul
Folositi sistemul de mesagerie intern ( chat )


Profilul
Incercati sa va descrieti cat mai detaliat. Astfel veti reusi mai repede sa gasiti ceea ce cautati si in acelasi timp ii ajutati pe cei care va viziteaza profilul sa va inteleaga mai bine.


Intrebari
Aveti o serie de intrebari la care va recomandam sa raspundeti. Puteti omite o intrebare, dar atunci cand raspundeti faceti-o corect pentru ca raspunsul va defineste.


Cautarea
Cautati ceva anume? Reglati setarile de cautare functie de ceea ce doriti. Puteti alege o cautare simpla sau una avansata in care va trebui sa specificati cateva dintre criteriile existente, cum ar fi partenerul dorit, aspect fizic, stil de viata, personalitate, informatii de baza, etc.


Compatibilitatea
In baza datelor completate de dvs. si de cei ceilalti utilizatori, se calculeaza automat gradul de compatibilitate al dvs. cu persoana al carui profil il vizitati sau de care sunteti ineresati. Bineinteles, aceasta compatibilitate este data doar in cazul in care ambii utilizatori au completat raspunsurile la intrebari si aceste raspunsuri va reprezinta.


Editeaza profil
Accesand acest buton veti putea completa informatiile despre dvs. si bineinteles in orice moment le puteti modifica sau reveni asupra datelor completate initial.
Fotografii de profil (avatar). Poti incarca fotografii de profil care trebuie sa respecte “Termenii si Conditiile” si Regulamentul CeRe Rendez-vous. Acestea vor fi aprobate ulterior, iar in momentul in care se constata ca nu indeplinesc anumite conditii vor fi sterse fara a fi anuntati.

Schimba avatar

Poti schimba oricand poza ta de profil daca aceasta a fost aprobata anterior. In cazul in care vei incarca una noua, aceasta va fi supusa verificarii, aprobarii si ulterior postata.

Cum iti vad ceilalti utilizatori profilul

Accesand aceasta optiune vei putea vizualiza ce vad ceilalti. Este interesant pentru ca vei remarca toate intrebarile la care nu ai raspuns si vei reveni la editare profil si vei completa intrebarile la care nu ai raspuns.

Vizitatori
Vei putea observa cine ti-a vizitat profilul si cine ar putea fi interesat de tine. Dand click pe acest buton vei avea posibilitatea de a intra pe profilurile vizitatorilor si a vizualiza si compatibilitatea ta cu oricare dintre acestia.


Cine mi-a dat like?
Vei vedea toate persoanele care te plac si accesa profilurile lor.
Utilizatori pe care ii plac
Poate esti timid/a si nu vrei sa intri pe chat cu unul din utilizatori. Poti simplu sa dai un like persoanei pe care o placi si acesta va vedea si eventual te va contacta daca tu nu ai curajul s-o faci.

Favorite

Vei avea posibilitatea sa iti creezi prieteni. Daca ai facut-o, ii vei putea trece in “favorite” pentru a avea posibilitatea ori de cate ori accesezi site-ul sa intri in contact direct cu ei, fara a-I mai cauta.

Solicita Rendez-vousE o modalitate simpla de a te intalni cu o persoana. Completeaza formularul si solicitarea ta va ajunge la noi. Iar noi, functie de cererea ta, iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Chat
Iti recomandam sa folosesti chat-ul din interiorul site-ului. E o varianta comoda si sigura de a comunica cu membrii CeRe Rendez-vous.
Acasa
Aici vei avea posibilitatea de a vizualiza prima pagina care contine criteriile de cautare. Vei vedea si membrii recent inscrisi.
Feedback
In parte dreapta a paginii acasa vei observa chenarul cu albastru cu feedback. Accesandu-l si completand formularul, vei putea sa ne trimiti mesajele tale.
Speed dating si evenimente
Aici vor fi publicate toate evenimentele ce vor urma sa aiba loc. De asemenea ne poti trimite solicitarile tale de evenimente la adresa de mail sau in formularul de feedback.

Cumpara pachet
Vei avea posilitatea de a cumpara unul din pachetele disponibile. Numai cumparand unul dintre pachete vei avea acces la baza de date. Oricare dintre pachete iti asigura aceleasi drepturi, exceptie va face pachetul premium care va fi special si va implica semnarea unui contract, vizita la sediul societatii si achitarea unei taxe suplimentare.

Numele de utilizator
Accesand acest buton vei observa ca se deschid mai multe ferestre.
Pachetul pe care il ai, pachet pe care il poti schimba sau actualiza oricand doresti sau la expirarea pachetului deja achizitionat.
contul tau, unde ai posibilitatea sa iti schimbi parola, precum si cateva din informatiile de baza

Profilul tau

Deconectare

 

 

Feedback
Close