Selecteaza limba:
Ce inseamna cu adevarat o lady?

A fi femeie, nu inseamna ca si esti o lady. Acest statut il dobandesti prin auto-educatie si multa vointa.  Deseori am senzatia ca femeile au uiat sa fie femei. Vor sa fie egalele barbatului, vor sa aiba aceleasi drepturi, vor succes in afaceri, vor cariera si muncesc pana la epuizare pentru a se ridica la inaltimea pretentiilor barbatilor. De fapt, a fi femeie nu inseamna ca trebuie sa respecti regulile societatii actuale sau sa urmezi trend-ul in materie de moda, inseamna ceva mai mult de atat. Nu este greu sa fii frumoasa, sa ai carte, sa ai success in afaceri sau sa te imbraci bine. Dar este foarte greu sa fii rafinata, sa zambesti mereu, sa fii puternica si sa arati dragoste, este greu sa raspunzi cu bunatate, este greu sa fii demna atunci cand viata te pune la incercare, este greu sa fii femeie adevarata. A fii femeie inseamna a purta rochie, a te sui pe tocuri si a te respecta, asa cum ii respecti si tu pe cei din jurul tau.  

Pentru a deveni o lady, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, ar trebui sa tineti cont de cateva sfaturi.

O lady niciodata nu isi spune varsta.

O lady nu barfeste si daca nu are ceva frumos de spus de cineva, atunci pastreaza tacerea.

O lady nu discuta niciodata de relatiile ei sau de cum s-a despartit de un barbat.

O lady nu va purta niciodata imbracaminte provocatoare sau prea decoltata.

O lady va avea intotdeauna o geanta de buna calitate, dar in nici un caz nu va arata continutul ei in public.

O lady nu va face complimente unei persoane atata timp cat aceasta se afla intr-un grup. Va astepta sa fie singura cu persoana respectiva pentru a face complimentul.

O lady nu va intreba niciodata o doamna cat costa un anumit articol de imbracaminte.

O lady nu va corecta niciodata greselile gramaticale comise de cineva

O lady se va retrage discret daca trebuie sa raspunda la telefon sau sad ea un telefon.

O lady ar trebui sa comande ceea ce doreste atunci cand iese la restaurant cu un barbat. Daca acesta este deranjat de apetitul ei, inseamna ca nu merita efortul de a-l cunoaste.

O lady va purta ciorapi de buna calitate la evenimente speciale, cum ar fi nuntile, cinele festive sau intalnirile de afaceri. Si asta indifferent cat este de cald.

O lady va fi intotdeauna imbracata cu gust si rafinament.

Este greu sa fi femeie si cu atat mai greu sa devii o lady. Merita incercat!  Iti va creste respectul de sine si lumea din jur te va privi altfel.

A fi o lady inseamna a fi o femeie cu atitudine. Dragele mele, nu e timpul pierdut. Straduiti-va mai mult si veti deveni adevarate lady respectand niste reguli simple si de bun simt. Succes!

Feedback
Close