Selecteaza limba:
Regulament

 

COD DE BUNE MANIERE

Cautarea partenelului de viata este ceva foarte important si mai ales personal. Asadar, iata cateva din cele mai importante reguli de bune maniere de care trebuie sa ti cont.
1.Pozele postate
Puteti incarca imagini cu dumneavoastra, dar tineti cont de urmatoarele:
Trebuie sa va reprezinte si sa fie vizibile
Este interzisa publicarea imaginilor cu continut nud, imagini de violent fizica sau sexuala, imagini pornografice
Nu sunt permise fotografii cu imagini rasiste, inhumane, umilitoare
Este interzisa utilizarea de logo-uri si/sau publicitate
Toate imaginile care nu vor respecta aceste conditii vor fi sterse indifferent de pachetul achizitionat.
2. Descrierea si profilul
Incercati sa nu pareti ceea ce nu sunteti sau sa treziti asteptari prea mari, care ulterior se pot transforma in dezamagiri si mai mari. Fiti realisti in completarea descrierii si a profilului si ganditi-va ca puteti face pe cineva sa sufere sau puteti suferi chiar dumneavoastra.
3. CeRe Rendez-vous
Mesajul tau pentru cautarea unui partener de viata sau in cererea unei intalnirii, te va reprezenta si joaca un rol deosebit. Cuvintele trebuie sa faca o impresie buna si ar trebui sa tineti cont de:
Mesajul trebuie sa reprezinte intentiile dumneavoastra
Nu trimiteti mesaj tuturor, ci contactati fiecare persoana care va intereseaza in parte
Aveti grija la ortografie
Tineti cont ca este strict interzisa folosirea expresiilor obscene sau vulgare
4. Modul de adresare
Tratati toti utilizatorii asa cum ati dori dumneavoastra sa fiti tratat. Nu fiti nepoliticos, nu raniti sentimentele cuiva, nu fiti tentati la izbucniri verbale

5. Neintelegerile
Asigurati-va ca observatiile dumneavoastra nu vor provoca neintelegeri sau discutii. Totodata trebuie sa aveti grija cum va folositi umorul si sarcasmul.
6. informatiile personale
In cazul in care contactul prin mesaj devine promitator, nu va pripiti. Nu faceti schimb de informatii private si intrebati-va daca ati face acelasi lucru daca ati fi fata in fata cu partenerul de conversatie.
7. Refuzul
Fiti politicosi cand refuzati in cazul in care nu mai aveti nici un interes. Un mesaj scurt e sufficient pentru ca celalalt utilizator sa nu astepte raspunsul dumneavoastra. De asemenea si in cazul in care sunteti refuzat, fiti la fel de politicos si nu-l hartuiti cu intrebari incomode sau mesaje fara sens.
8. SOLICITARILE SEXUALE DE ORICE FEL SUNT STRICT INTERZISE.
Orice fel se solicitare de natura sexuala va atrage dupa sine stergerea profilului utilizatorului. Nu uita ca poti raportat si blocat
9. Raportarea
Periodic CeRe Rendez-vous face o verificare a profilurilor si remediaza imediat orice continut inadecvat. Totusi, exista cazuri in care continutul innaceptabil nu este recunoscut. De aceea, va rugam sa ne ajutati pentru a asigura o buna calitate site-ului nostrum si sa ne raportati imediat profilurile ofensatoare care nu respecta “Termenii si Conditiile” site-ului nostru. Totusi, va rugam ca aceasta raportare sa fie facuta correct si nu abuziv, altfel riscati sa aveti contul dezactivat.
Incalcarea acestor reguli de bune maniere, precum si a “Termenilor si Conditiilor” duce la stergerea imediata a profilului celui in culpa, in cel mai rau caz poate conduce si la actiuni ulterioare in justitie.

 

Confidentialitate
Va asiguram de confidentialitatea datelor dumneavoastra. Datele de profil pe care alti utilizatori le vizualizeaza sunt asociate numai cu profilul dumneavoastra.
Numele real, adresa de mail si numarul de telefon raman secrete, exceptie facand furnizarea acestora de catre dumneavoastra. Dvs. veti decide cand va dezvaluiti identitatea altor membri.
Datele furnizate catre terti se vor face doar cu consimtamantul dvs., exceptie facand obligatiile legale.
Puteti in orice moment solicita dezactivarea contului. Aceasta se va face prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]z-vous.ro si va cuprinde urmatoarele date:
Adresa de e-mail cu care a fost inregistrat in site
Parola de logare
In cazul in care optati pentru intalnirea unei persoane, implicit a serviciului contra cost, vi se vor cere urmatoare date personale:
Numele si prenumele
Codul numeric personal
Adresa de domiciliu
Numar de telefon
Caracteristici generale
Acestea sunt necesare pentru a reusi sa va furnizam serviciile dorite si solicitate de dvs.
Terte parti nu sunt considerate servicii externa CeRe Rendez-vous.Aceste pot include serviciile de transmitere a e-mail-urilor, serviciile de plata, serrviciile de transmitere a newsletter-elor.
CeRe Rende-vous isi rezerva dreptul de a publica anunturi conforme cu nevoile clientilor atat pe pagina de internet, cat si in e-mail-uri.
Fara a avea obligatia legala, CeRe Rendez-vous poate analiza o serie de activitati de pe site si verifica credibilitatea datelor introduse de utilizatori, pentru a proteja impotriva persoanelor care abuzeaza de serviciile noastre.
Stiind ca din punct de vedere tehnic comunicarea prin e-mail nu este sigura, nu se exclude interceptarea mesajelor. Clientul este singurul responsabil pentru siguranta informatiilor pe care le transmite pe internet.

 Pasii pe care trebuie sa-i urmezi atunci cand esti hotarat si cu adevarat iti cauti jumatatea.
Ne poti contacta direct la sediul firmei sau la telefon
Noi iti vom prelua toate datele complete : poze, numar de telefon, caracteristici generale, caracteristici fizice, hobby-uri, trasaturi temperamentale, calificari profesionale
Clientul achita o taxa cuprinsa intre 100 si 150 de lei pentru 3 luni
Agentia cauta in baza de date si nu numai, personae compatibile cu solicitantul
In clipa in care, se vor gasi cateva personae compatibile, solicitantul va fi contactat si I se vor prezenta rezultatele cautarii
In cazul in care, cineva prezinta interes pentru solicitant, acesta va fi intrebat daca doreste o intalnire
Persoana aleasa de solicitant va fi contactata pentru a-si da acordul asupra unei intalniri
Solicitantul va plati o taxa de intalnire, iar noi iti vom oferi numarul de telefon al pesoanei alese
Optional, putem veni in sprijinul, atat al solicitantului si cat al persoanei solicitate pentru intalnire, consiliindu-i. Desi exista compatibilitate, unele trasaturi de comportament sau obiceiuri dobandite, ii pot face sa esueze.

 

 

 

Feedback
Close