Selecteaza limba:
Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII

CUPRINS

  1. INSCRIEREA
  2. PAROLA SI UTILIZAREA ACESTEIA
  3. CALITATEA DE MEMBRU SI CONDUITA ONLINE
  4. CONFIDENTIALITATE
  5. DREPTURI SI OBLIGATII

 

1.INSCRIEREA

Citeste cu atentie urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faci pentru a deveni membru CR RENDEZ-VOUS

Inscrierea implica  completarea formularului de inscriere, in care cateva date personale sunt  obligatorii, chiar daca folosesti un pseudonim. Informatiile furnizate de tine  trebuie sa fie reale, tu trebuind sa completezi toate campurile marcate ca obligatorii, urmand sa le actualizezi in situatia in care intervin modificari. Devenind membru garantezi ca ai cel putin 18 ani.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice cerere de inregistrare, daca informatiile furnizate de tine se dovedesc a fi false, incomplete sau nu indeplinesti conditia obligatorie de a avea peste 18 ani.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru datele eronate furnizate de utilizatorii site-ului si nici raspunderea pentru persoanele minore care au incalcat acesti termeni.

Calitatea de membru va fi dobandita dupa primirea unui mail de confirmare, ce va contine parola de acces pe site.

Iti poti anula contul oricand si din orice motiv si, la randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv, fara un avertisment prealabil.

 

2 PAROLA SI UTILIZAREA ACESTEIA.

Numele de utilizator pe care il vei alege va trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:

a)    Sa nu creeze confuzii

b)    Sa nu fie ofensatoare sau jignitoare

c)    Sa nu aiba interpretare obscena sau discriminatorie

d)    Sa nu contina numere de telefon, adrese de mail sau de messenger

 

Contul tau va fi activat dupa primirea parolei de acces, ce va fi primita de tine pe adresa de mail furnizata la inscriere.

Iti recomandam sa nu divulgi, vinzi sau cedezi parola ta de acces, tu fiind singurul responsabil pentru securitatea datelor furnizate si postate.

Daca ai indoieli asupra securitatii parolei tale, poti cere schimbarea acesteia, prin trimiterea unui mail la adresa [email protected]

 

 

   3.CALITATEA DE MEMBRU SI CONDUITA ON LINE

   Calitatea de membru iti confera dreptul de a accesa site-ul oricand doresti, toate textele, pozele si informatiile postate sau transmise altor membri pe acest site fiind responsabilitatea ta exclusiva.

Calitatea de membru iti va da dreptul de a utiliza serviciile site-ul nostru in conformitate cu regulamentul. Astfel, iti recomandam:

-       Sa nu introduci pe site materiale cu continut obscen, amenintator, deranjant, defaimator, jignitor, agresiv, profonator, ilegal, discriminator sau care au copyright sau sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.

-       Sa nu introduci pe site simboluri nationale sau religioase, fotografii care contin nuditate, arme sau munitie.

-       Site-ul isi rezerva dreptul de a respinge orice material care nu intruneste conditiile mai sus mentionate

-       Sa nu furnizezi informatii confidentiale despre tine sau despre alte personae (informatii despre datele cartii de credit, numarul contului bancar, informatii din cartea de identitate, pasaport sau permis de conducere). Te rugam sa ai mare grija daca cineva solicita alstfel de informatii de la tine.

-       Sa nu furnizezi  nici o informatie personala prin care poti fi identificat, pana nu ai incredere deplina in cealalta persoana

-       Sa nu folosesti site-ul pentru vanzari-cumparari sau reclame de orice natura

-       Sa nu  introduci pe site si sa nu transmiti prin intermediul acestuia, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi sau tipuri de software proiectate intentionat pentru deterioararea sau infiltrarea in intregi retele de soft-uri.

-       Sa nu copiezi, adaptezi, traduci sau sa vinzi nici un material sau parti din acest site

-       Sa utilizezi functia „blocare” daca te simti deranjat de un alt membru sau daca acesta a incalcat termenii si conditiile noastre.

Nu uita ca:

-       Datele, informatiile si fotografiile de pe acest site sunt furnizate de catre utilizatori, si ca unele dintre ele pot fi considerate inacceptabile

-       CR RENDEZ-VOUS are dreptul, dar nu si obligatia, de a verifica membrii si cotinutul materialelor postate pe site, dar disputele dintre membrii site-ului vor fi monitorizate la solicitarea celor lezati.

-       CR RENDEZ-VOUS isi rezerva dreptul de a anula  calitatea de membru oricarui utilizator care nu respecta termenii si conditiile, fara a justifica motivele.

-       In cazul suspendarii unui cont pentru nerespecarea prevederilor mentionate, sumele achitate nu se returneaza, indiferent de serviciul achitat, ele putand fi folosite dupa reactivarea contului pana la finalizarea perioadei platite.

 

-       Fiind un serviciu de matrimoniale, noi incurajam membrii sa aiba discutii interesante si semnificative. Poti ss contactezi alti membri si sa raspunzi la mailuri prin sistemul nostru securizat de mesaje. Totusi, retine urmatoarele:

 

4. CONFIDENTIALITATE

 

 

Utilizatorul trebuie sa informeze imediat CR RENDEZ-VOUS  cu privire la orice incalcare sau abuz asupra datelor de conectare, prin trimiterea unui e-mail catre [email protected].

 

Esti de acord sa iti iei precautii rezonabile cand interactionezi cu alti membri, mai

 

Feedback
Close