Selecteaza limba:
Speed dating
Trimite cererea

Informatii utile

 

Ce este speed-dating?

Este o modalitate distractiva si unica, interesanta si amuzanta, de a cunoaste si a purta conversatii cu cat mai multe persoane intr-o singura zi. Acest gen de intalniri este adresat numai persoanelor singure care isi doresc o relatie de lunga durata sau sa se casatoreasca.

Cum functioneaza?

1.Inainte de orice, va trebui sa semnati contractul de confidentialitate(inainte de a incepe sesiunea de speed dating) si sa intelegi ca nici una din persoanele participante nu isi va divulga adevarata identitate, iar daca o fac este pe proprie raspundere.

1.Va inregistrati pentru eveniment și platiti taxa
2.Veti avea nici mai mult nici mai puțin de  5 minute spontane, de discuții cu fiecare alt participant (mesele vor fi de 2 persoane, un barbat si o femeie)

3.Respectand tradiția, Speed Dating, fetele vor sta acolo unde le este locul: pe scaun. Băieții rand pe rand, unul cate unul, după epuizarea celor  5 minute de conversații ,dupa auzirea unui  semnal de alarmă în semn de ATENȚIONARE, se vor ridica de la prima masă de unde au început prima conversație cu prima fată și se vor așeza la următoarea masă la o nouă provocare. Sesiunea de speed dating se va termina in momentul in care fiecare baiat a trecut pe la masa fiecarei fete.
4.Pe foaia de evidență – oferiți o notă pe o scara de la 1 la 5, unde 1 înseamnă nu corespunde deloc aștepărilor mele, iar 5 înseamnă corespunde în totalitate așteptărilor mele, apoi bifati «DA» sau «NU» pe foaia de evidență a «întâlnirilor», ca noi să știm exact cu cine v-ar placea să va reîntâlniți.
5.La sfârșitul sesiunii  noi vom analiza atent compatibilitățile și vă vom trimite direct pe e-mail informațiile de contact, în cel mai scurt timp posibil.
6.Ce se va  întâmpla dupa eveniment, ține doar de propria voastră personalitate! Este treaba voastră ce faceți. Vă asumați! Vă recomandam sa o faceti cu cap!

 

Avantajele participarii

1.Este o ocazie unică de a socializa, de a comunica offline si nu online, prilej bun pentru a-ti exersa spontaneitatea și creativitatea  si de a a-ti verifica abilitățile de comunicare și relaționare cu persoane de sexul opus.

2.Poți întâlni persoane noi, față – în – față, într-un mediu sigur si prietenos
3. Desi iti va parea ciudat, toata lumea se afla acolo pentru aceleași motive

4.Nu trebuie sa va petreceti o seara intreaga cu o singura persoana de care nu sunteti intr-adevar interesat(a).

5. Speed-dating e o varianta ideala de a iesi din monotonie si plictiseala.

 

Conditii de participare

 

1. Numai daca ai peste 18 ani te poti inscrie la Speed-dating. Varsta maxima este de 65 de ani. In cazul in care nu te incadrezi in aceste limite de varsta, automat nu vei fi selectat.

2. Potențialii participanți la sesiunile de speed dating, înainte de a completa formularul de inscriere , sunt obligați  să se informeze cu privire la ceea ce inseamna Speed-dating si sa citeasca cu atentie Sfaturile si instructiunile care contin desfasurarea unei sesiuni de Speed-dating. Considerăm că acest acest aspect este important și va recomandam s-o faceti.

3. La eveniment participantii pot veni imbracati cat mai confortabil, dar neaparat îmbracați decent, sa aiba un comportament adecvat, sa nu vină la eveniment sub influența bauturilor alcoolice și/sau a drogurilor. Sub nici o forma nu trebuie sa ofenseze nici pe ceilalți participanți, nici pe organizatori , nici pe personalul localului in care se desfasoara evenimentul.  Organizatorii au dreptul, in orice moment, sa elimine particpantul (ii), care nu respecta normele de conduita.

4. Nu veti cere nimanui informații despre datele sale de contact și nu-l/o veti invita la o alta intalnire.
Datele personale ale participanților care va plac le veți obține de la noi prin e-mail. Dumneavoastra trebuie doar sa acordati note de la 1 la 5 in fisa de evaluare în dreptul numelui (fictiv) al tuturor persoanelor participante.

5. Speed-dating va face toate eforturile sa țina evenimentele anunțate, în ziua și la ora comunicate, conform informațiilor furnizate prin e-mail sau SMS, site sau Facebook. Cu toate acestea, Speed-dating isi rezervă dreptul sa amane sau sa anuleze evenimentele de la anumite date, din anumite motive (de ex: nu se poate constitui numarul minim de perechi, sau exista probleme cu locația).
Anularea sau amanarea unui eveniment se poate face la orice data, inclusiv in ziua evenimentului, până la ora de începere a acestuia.

6. Cei cu profile incomplete, fara poza și suficiente informații care să ne ajute la incadrarea acestora în grupe cat mai potrivite de varsta, risca să nu fie invitați la evenimentele pentru care se înscriu, prioritate având cei care au furnizat o poză și informații mai detaliate despre ei.

7. Prioritate vor avea cei care nu au mai participat la evenimentele Speed-dating. Daca ai mai participat si dorești să participi din nou, iar din acea grupă fac parte 2 sau 3 persoane pe care le-ai intalnit deja, vei fi informat în legătura cu acest aspect prin

e-mail. Daca nu doresti sa revezi persoane pe care le-ai intalnit deja, va trebui sa astepti formarea unei noi grupe.

 

Taxa de participare

 

1. Taxa de participare la eveniment este stabilita de organizatori și comunicata prin mijloacele de promovare a Speed-dating, pe site, pe facebook, pe e-mail sau prin SMS.

2. Taxa de participare este exprimata în RON (lei) și va acoperi toate taxele legale și toate taxele de organizare.

 

Politica de confidentialitate


1. Toate informațiile personale și adresele de e-mail colectate cu ocazia evenimentelor Speed-dating, la fața locului sau cele furnizate prin inregistrarea online, vor fi informații confidențiale și folosite strict în scopul în care au fost colectate.

2. Nici o informație personală ori adresa de e-mail nu va fi comercializata, introdusă în baze de date personale sau disponibilizata catre o a treia parte sub nici un motiv, cu excepția celor reglementate expres prin lege.

3. Adresa de e-mail transmisa către noi, prin orice metoda, va fi adăugată la lista noastră de informare prin e-mail.

 

Sfaturi si intructiuni

 

Participarea la speed-dating se face completand formularul de inscriere aflat pe site-ul nostru. In urma inscrierilor se alcatuiesc grupele de varsta a celor inscrisi si numai dupa ce vei primi invitatia din partea noastra, te poti considera participant la speed-dating. Nu fii dezamagit in cazul in care invitatia intarzie sa apara. E posibil sa dureze mai mult completarea grupei de varsta solicitata de tine.

Dar odata ajuns la locatia aleasa, trebuie sa stii urmatoarele lucruri:

Mesele vor fi numerotate de la 1 la 10. Cu cat te vei inscrie mai repede, vei putea alege numarul unei mese. Alegerea numarului mesei este optiunea femeilor, barbatii vor sta separat pana in momentul efectiv al inceperii speed-datig-ului. Aceasta este o masura de siguranta, pentru a nu le fi influentata decizia.

Femeile, dar si barbatii, vor avea un formular cu numele (fictive) participantilor si cu coloane numerotate de la 1 la 5. In cazul in care bifezi 1 si 2, contactele tale nu vor fi transmise persoanei respective considerand ca nu exista nici un fel de compatibilitate. In cazul in care bifezi 3, iar persoana respectiva a bifat acelasi lucru, exista posibilitatea sa incepi o frumoasa prietenie. Deja suna promitator daca bifezi 4 sau 5. Dar trebuie sa intelegi ca si persoana respectiva trebuie sa bifeze acelasi lucru. 4 inseamna un inceput de relatie, iar 5 arata atractia fata de persoana care a acumulat punctajul tau maxim. In cazul in care vei avea aceiasi optiune (4 sau 5) cu una sau mai multe personae, vei fi instiintat(a) printr-un e-mail si iti vor fi transmise datele de contact ale persoanei respective. Iar dupa aceea, totul depinde doar de voi! Poate fi inceputul unei relatii mult asteptate sau a unei mari iubiri.

Rezultatele speed dating-ului il vei primi in maxim 24 de ore si va include datele de contact ale persoanelor compatibile, precum si un feedback personalizat despre tine si eventuale sfaturi in cazul in care le doresti.

De asemenea, asteptam si din partea ta parerile si bineiteles, sugestiile.

Pentru a participa la speed dating  nu-ti ramane decat sa completezi formularul de inscriere, sa  ni-l trimiti si  sa astepti invitatia noastra.

Te asteptam cu drag,

 

Echipa CERE Rendez-Vous

 

 

 

 

 

 

Feedback
Close